Lessen in leiderschap en groei

In deze aflevering van ‘Over Transformaties Gesproken’ duiken we in de wereld van leiderschap en organisatorische transformatie met Fred Heerink, veranderaar, commandant van de brandweer en directeur van de veiligheidsregio Drenthe. Fred vertelt over zijn beelden bij de afgelopen jaren op een open en verbindende manier, helder en uitnodigind. Dat hoor je ook in de podcast. Fred deelt zijn uitgebreide ervaring en inzichten over:

– Persoonlijke groei en leiderschap: Hoe Fred’s reis van brandweercommandant naar veranderaar zijn kijk op leiderschap en verandering heeft gevormd.

– De rol van verbinding in transformatie: Het belang van oprechte verbinding tussen collega’s en binnen de organisatie voor succesvolle transformatie.

– Uitdagingen en overwinningen: Fred’s ervaringen met het navigeren door weerstand tegen verandering en het creëren van een cultuur gebaseerd op vertrouwen en participatie.

– Toekomstvisie: Reflecties op de toekomst van organisatorische verandering en de noodzaak van aanpassingsvermogen en continue evolutie.

Je kan de podcast beluisteren via deze website en anders via jouw favoriete podcast apps:

Apple: Link naar podcast

Spotify: Link naar podcast