Welkom bij een fascinerende aflevering van onze podcast ‘Over Transformaties’, waar we de diepte ingaan met Benny Corvers, een gerenommeerde organisatieadviseur uit het hart van België. Met meer dan een decennium aan ervaring in het veld, brengt Benny een rijke schat aan kennis en inzichten mee, opgedaan in zowel Vlaanderen als Nederland. Deze aflevering biedt een unieke kans om te luisteren naar Benny’s perspectieven op organisatieontwikkeling en de subtiele kunst van het balanceren tussen intuïtief en analytisch denken.

Benny onthult in dit gesprek de essentie van zijn werk als organisatieadviseur. Zijn verhaal is niet alleen een verkenning van professionele groei en ontwikkeling, maar ook een persoonlijke reis vol passie, vrijheid en de zoektocht naar balans. Dit gesprek belicht:

– Benny’s benadering van organisatieadvies: Hoe hij zijn carrière heeft opgebouwd en welke factoren hebben bijgedragen aan zijn succes in het vakgebied.

– De synergie van intuïtie en analyse: Benny’s unieke perspectief op het integreren van intuïtief inzicht met analytische precisie in organisatieontwikkeling.

– Uitdagingen in systeemdenken: De complexiteit van systeemdenken en hoe Benny dit toepast om effectieve veranderingen in organisaties te bewerkstelligen.

– Persoonlijke groei en vrijheid: Benny’s eigen verhaal over de betekenis van vrijheid in zijn werk en leven, en hoe dit invloed heeft op zijn professionele praktijk.

Deze podcast is een must-listen voor iedereen die geïnteresseerd is in organisatieontwikkeling, persoonlijke groei en de kracht van een evenwichtige benadering in het professionele leven. Sluit je aan bij ons inspirerende gesprek met Benny en ontdek waardevolle inzichten die zowel verrijkend als praktisch toepasbaar zijn in de wereld van organisatietransformaties.

Apple podcast: direct naar de podcast

Spotify: direct naar de podcast