Deze podcast is volledig gewijd aan innovatie met behulp van kunst. In deze aflevering heb ik het genoegen om in gesprek te gaan met Janine van Iperen, een arts architect die organisaties ondersteunt bij het opzetten en faciliteren van ART-programma’s.

Tijdens de podcast bespreken we hoe zij kunst gebruikt om innovatie te bevorderen en organisaties te inspireren om vanuit een compleet ander perspectief naar vraagstukken en vernieuwing binnen hun organisatie te kijken. Kunst is een krachtig middel om datgene wat nog niet in woorden uitgedrukt kan worden tijdens een transformatieproces om te zetten in een tastbare vorm. Het vormt een essentieel onderdeel van zo’n proces.

Door haar werkwijze sluit Janine direct aan bij een van de kernwaarden van Nzym, namelijk het combineren van intelligentie met plezier. Dat plezier komt ook weer tot uiting in de podcast. Ik ben dankbaar voor het gesprek wat ik met Janine heb mogen hebben.

Luisteren via je favoriete podcast app:

Apple: http://tiny.cc/q618vz

Spotify: http://tiny.cc/r618vz