Een serie over de impact van Corona, vanuit een positief veranderperspectief. Wat is er anders? Wat is er eventueel voorgoed voorbij. Bij aanvang van de crisis was er zo de hoop op een transformatieve impact op de samenleving als geheel. Aandacht voor milieu, anders kijken naar economische waardemodellen, enz. Wat is hiervan werkelijkheid geworden? En kleiner, wat heeft Corona voor impact gehad op onze organisaties en op onszelf. In een serie podcasts praat ik erover met relaties.

Deze keer een gesprek met Thomas Hopman, CCO bij Spotta, over de manier waarop hij Corona heeft ervaren. Spotta is bekend van het huis-aan-huis folderpakket dat wekelijks wordt verspreid. Thomas vertelt ruiterlijk over de uitdagingen waar Spotta mee werd geconfronteerd. Ten tijde van de uitbraak van Corona zaten Spotta en Axender midden in een fusie. Corona versnelde de samenvoeging en versnelde ook de integratie van beide bezorgingsnetwerken. Thomas vertelt verder hoe Corona ook impact heeft gehad op het consumentengedrag. Ik wens je veel luisterplezier.

De podcast is hier te beluisteren:

Apple: https://apple.co/39wEOz8

Spotify: https://spoti.fi/3Lt1MEs