Een podcast met Jane Alice Coerts, in de podcast gaan we onder meer in op het boek dat recent van haar verscheen. In haar boek Van burn-out naar levenszin beschrijft Jane Alice Coerts de onderliggende oorzaken van een burn-out. De zaadjes daarvoor worden al in onze vroege jeugd geplant en blijken een goede voorspeller voor het risico op een burn-out op latere leeftijd. Dit boek beschrijft de symptomen van een burn-out en de manier waarop je omgang met verliezen en teleurstellingen in je leven, je rol in je gezin van herkomst en je contact met je roeping of verlangens daaraan ten grondslag liggen. 

Jane is een gevoelsmens en weet woorden te vertalen naar het lijf en het hoofd. In de podcast staan we stil bij het zijn van burn-out en hoe dit samenhangt met eerdere verliezen en teleurstellingen. In de podcast kijken we verder en voegt Jane daar haar persoonlijke vrouwelijke verhaal aan toe.

Het boek is een dikke aanrader, mijn afdronk van het boek was dat ik en velen mensen met mij burn-out gevoelig zijn. Het boek geeft mij handvaten om te kijken naar mijn plek en hoe ik een deel van mijn levenslust in de schaduw zet. Wil je het boek bestellen dan kan je dat het beste doen via onderstaande link, daarmee komt een deel van je bestelling ten goede aan een goed doel:

https://bit.ly/3rA2kR8

De podcast kan je beluisteren via de volgende links:

Apple: 

Spotify: