Deze nieuwe podcast gaat over lichaamsbewustzijn. Met Paula Kolthoff heb ik een gesprek over haar recent uitgebrachte boek met de treffende titel – Stevig staan in intense situaties. Met als toelichting op de flap – dat elke lastige situatie een kans is om je balans te versterken en steviger te staan. Als coach, trainer, leidinggevende of opleider is stevig staan een belangrijk aspect van je werk.  Wanneer je aandachtig luistert naar je lichaam, wordt het een kompas waarop je moeiteloos navigeert. Paula werkt met intense situaties en specifiek met mensen in beroepen die ze als intens ervaren zoals, zorgmedewerkers, politie, advocaten en medisch specialisten.

Samen gaan we onder meer in op wat zij verstaat onder radicale zachtmoedigheid. Het is een toegankelijke podcast geworden, over de diepere waarde van lichaamsgericht werken aangevuld met praktische voorbeelden. Daarmee is Paula in staat om beweging ook uit te drukken in woorden en taal.

Is je interesse door de podcast gewekt en wil je meer kennis maken met het werk van Paula dan is de training Embodied Learning – Level 1 die ze geeft interessant voor je. Deze kan je hier vinden: Embodied Learning – Level 1

De podcast kan je hier luisteren

Apple:

https://tinyurl.com/5c3tb753

Spotify:

https://tinyurl.com/yd8vz8rr