In deze podcast heb ik een gesprek met Leanne Steeghs. Leanne is systemisch trainer, teamcoach en auteur van het boek systemisch wijzer. Met haar heb ik een gesprek over systemisch werken. Hoe is ze met systemisch werken in aanraking gekomen, wat vraagt het van je als begeleider en we hebben het over woorden als aanstormende toekomst, liminal space en het lege midden.

We beginnen het gesprek met de foto die ik van haar zag op Facebook. Leanne op een paard in Pipi Langkous outfit. Net echt! Het is het begin van een open gesprek over hoe Leanne zich systemisch door de wereld begeeft. Leanne geeft systemische trainingen over systemisch leiderschap en opleiding tot systemisch opsteller. Daarnaast zet ze dit in, in haar werk met teams en met organisaties. Tijdens het gesprek merk ik dat Leanne steeds de beweging naar binnen maakt. Ze beweegt dan een beetje voorwaarts, achterwaarts en dan op laten komen wat er is. ‘Het gaat dan naar binnen en daarna via mijn hart weer naar buiten’. Mooi hoe ze daar woorden aan geeft en zo ook laat zien hoe ze zich daarin nog ontwikkelt.

Apple: https://apple.co/2YwIubu

Spotify: https://spoti.fi/2MKdt1a