De allerlaatste podcast van het jaar; het werd een mooi gesprek met Siets Bakker. Siets is van de rake vragen, mede-eigenaar van uitgeverij het Noorderlicht en ook een collega in het veld.

Voor aanvang van onze afspraak om de podcast op te nemen appen we met elkaar heen en weer. ‘Gaan we het doen, word het een podcast?’ Samen komen we tot het inzicht dat het voelt als een terugblik en als een vooruitblik – voorbij 2020. Een collegiaal gesprek, een gesprek over en weer van hoe we allebei het jaar beleefde.

Samen dwalen we zo door het jaar 2020. Siets zoomt steeds uit naar het grotere plaatje. De dag-starts waar Siets mee begon tijdens het begin van de lockdown. Hoe het begon met een bericht op LinkedIn en een simpele Zoom-link. Eenvoudig en tegelijkertijd spot-on. Samen kijken we ook voorbij aan 2020. Wat komt er op, wat heeft 2021 voor ons in petto. We zullen het zien.

We wensen jullie in ieder geval een aangename jaarwisseling.

Apple: http://tiny.cc/xpe7tz

Spotify: http://tiny.cc/0qe7tz