Een gesprek over relational presence. Hoe je elkaar raakt voorbij aan woorden door in het moment aanwezig te zijn, en je met jezelf te verbinden en vervolgens met de ander. Jennet Burghard vertelt over haar passie voor het onderwerp en haar toewijding in het ervaren hoe we in de online space de inzichten van relational présence kunnen inzetten. Hoe kan je online hetzelfde effect van echt contact mogelijk maken en voorbij komen aan de uitdagingen. Uitdagingen die er in het echte contact al zijn, laat staan online. 

Jennet deelt haar inzichten tot nog toe en ik merk hoe snel ik een betere verbinding maak in het gesprek. Meer verbinding met mezelf, door niet meer het schermpje open te hebben staan waarin ik ook mezelf zie. Heel bevrijdend. En dat was pas het begin. Een boeiend en intrigerend gesprek over echt contact, online of in de reële wereld. Door op 1 te zetten, de vraag met wie zit ik en niet meer de juiste inhoud van je verhaal. Dan valt er zoveel weg en maak je echt contact. Verder en niet onbelangrijk is het een heel aangenaam gesprek. Het lijkt wel alsof ik Jennet al veel langer ken en dat komt ook door het vertrouwen en de context die ze neerzet. Heel natuurlijk!