Transformatie hangt vaak samen met een enorme kans die zich voordoet. Of die nu technologie of organisatie gedreven is, het vraagt veel van de mensen waar je mee werkt. Sebastiaan deelt zijn ervaring met (digitale) transformatie. Digitalisatie lost zichzelf wel op, alleen de adoptie en de verandering door de mensen is waar het leuk wordt, misschien soms wel spannend en ook wel het meeste van jezelf vraagt. Hoe neem je de mensen die bij een transformatie betrokken zijn en tevens onderdeel van zijn erin mee. Dat vraagt het meeste van je als leider en als mens. 

Sebastiaan deelt dat het voor hem als leider belangrijk is een bijdrage te willen leveren aan een groter geheel en een ‘better cause’. Sebastiaan deelt zijn ervaringen met transformatie in een snel veranderende technologische wereld waarin flexibiliteit van levensbelang is. Als je denkt dat je er bent dan doet zich weer een nieuwe verandering voor. Of zoals Sebastiaan het meteen noemt, een kans. Organising for change en tegelijkertijd doet het ook veel met mensen en ook met hem zelf. Een snel en kwetsbaar gesprek over concepten en over emoties.