Met Barbara de Koning Gans heb ik in de afgelopen periode meerdere malen gesproken. Over wat ze ervaart, en wat er gebeurt, om haar heen en wat het met haar doet. Aan het begin stroomt alles en maakt de organisatie sprongen vooruit. Verandering lijkt de normaalste zaak van de wereld.

Een paar weken later slaat plotsklaps de stroperigheid toe. Alsof we alweer patronen binnen de versnelling hebben gemaakt. Patronen die zorgen voor voorspelbaarheid. Een paar weken later hebben we wederom een gesprek over hoe het dan gaat. Het loslaten van de reflex van plannen heeft geholpen en nu gaat het om het neerzetten van meerdere bewegingen. En het blijft ook zoeken naar de versnelling. Er is meer rust en meer mee gaan in de grotere beweging. En het voelt ook als stilte voor de storm, er komt nog een versnelling aan. Ik wens je veel luisterplezier met de podcast met Barbara.

#Transformatie #Dynamiek #Visinhetwater #Quantumleaps