Christoph vertelt vanuit zijn kot over zijn passie klantbeleving en dan specifiek in het face to face klantenmoment. Het moment dat je echt een klant voor jezelf hebt, en hoe je daar het verschil maakt. Christoph doet dat als spreker en als trainer. 

Klantcontact begint vanuit een oprechte interesse – ik wil je oprecht leren kennen. Online is nu anders, het face 2 face contact wordt zeldzamer maar wel een moment om echt het verschil te maken. Hoe differentiëren we ons in deze tijd van maximaal online. Christoph neemt ons mee in zijn manier van kijken, letterlijk, hoe maak je digitaal oogcontact en hoe hij dat doet. Met volle aandacht.

Verder deelt Christoph wat deze tijd met hem doet, hij vertelt hoe hij de reis van FOMO naar JOMO heeft gemaakt. Van fear of missing out, naar de joy of missing out. Van bevriezing en angst naar ‘disconnecteren’ en dat bracht hem dichter bij zijn kern en zijn volle potentieel. Ik vind het zo’n fijne gedacht JOMO! Ik wens je veel plezier met het luisteren.