Hoe werk je online – Tom vertelt hoe hij al jaren remote werkt. Omdat hij al jaren vanaf Bali werkt met verschillende klanten over de hele wereld verandert de crisis voor hem niet zoveel. Remote werken is zijn natuurlijke habitat en hij heeft voorbeelden van hoe hij dat doet. 

Tom benadrukt dat het gaat over accountable zijn. Zijn dagstart is daarbij essentieel: intenties, journaling en dankbaarheid zijn kernwoorden die hij dan noemt. Tom is ervan overtuigt dat zal blijken dat online werken veel productiever is.

Verder neemt Tom ons mee in de wereld van online marketing – specifiek op het gebied van Facebook advertising en messenger chat-bots. Tom vertelt beeldend over zijn specialistische kennis en licht een tipje van de sluier op over engagement en het hebben van gedigitaliseerde klantconversaties. 

Tom behoort tot het selecte gezelschap dat hier zijn weg in weet. Ik raak er enthousiast van en zie ook mogelijkheden voor mijn eigen bedrijf. Crazy shit, zegt Tom. En eerlijk gezegd was ik mij er niet van bewust dat we al zo ver waren. Dat biedt voor iedereen mogelijkheden.