Hoe snel de wereld kan veranderen – Paul zat in Australië toen de eerste maatregelen in Nederland werden aangekondigd. De intake voor de podcast deed ik voordat de maatregelen half maart werden afgekondigd. Ineens hebben we een ander gesprek.

Paul zijn missie is bijdragen aan een gelukkige werkomgeving. Met zijn ervaring toont hij aan dat een betrokken personeelsbestand resulteert in laag ziekteverzuim en hoge productiviteit. Paul draait de aanpak van verzuim om, hij propageert dat het gaat om werkgeluk  en niet om ziekteverzuim. 

Happiness makes money – een andere manier van omgaan met ziekteverzuim, vanuit het perspectief van bevlogenheid: met energie naar het werk en met meer energie thuiskomen. 

Wat dragen medewerkers bij vanuit hun waarden. Bevlogenheid en waarden zijn belangrijk, en in deze tijdsgeest misschien wel meer dan ooit. In het gesprek met Paul bespreken we working happiness vanuit verschillende perspectieven en leggen we de link met het Corona virus.