Een gesprek met Annelies Meijers, in vele systemen thuis. We raken samen de randen van het nu, zowel richting toekomst als richting verleden. Het gesprek dwarrelt aangenaam en onderzoekend door verschillende onderwerpen. We hebben het over de roots van Annelies en hoe ze daar weer naar teruggetrokken is. Net in deze tijd van exponentiële ontwikkelingen biedt haar dat comfort.

Verder staan we een tijd stil bij holding space, een favoriet onderwerp. De grootste verademing was misschien wel het gesprek over lucht, ademhalen en de functie van de longen. We kwamen op een hoger trillingsniveau toen we het daar samen over hadden. Samen leggen we inzichten naast elkaar, zonder ze te versmelten. Een soort van pitstop met de vraag, wat heb jij al ontdekt en wat heb ik al ontdekt. Een podcast met verschillende gezichten en onderwerpen. In een relaxte setting van een glimlach en het met elkaar maken van doorkijkjes naar de toekomst.