Wat gaan en wat kunnen we doen vanuit onze kwaliteiten en ons hart. Hopelijk gaan we het meer hebben over het werken vanuit je hart en vanuit je eigen zoektocht verbinding maken met de ander. Hans deelt zijn trigger om meer vanuit het hart te werken. Een belangrijk persoonlijk moment in zijn leven, wat ook is vastgelegd in het boek Purpose. In dat boek beschrijven meer mensen hun beslissende momenten in hun leven. Hans maakte een andere keuze en vertelt mij het kippenvel moment wat dat oplevert. 

Hans deelt in openheid zijn verhaal. Waar we beginnen met Hans zijn realiteit van nu, een lege opdrachtenportefeuille komen positieve onderwerpen aan de orde als voorbeeldgedrag, verbinding maken vanuit je hart en chopsticks als dirigentenstokjes. Hans hoopt dat het Nu bijdraagt aan meer echtheid, meer openheid en meer verbinding. Meer uitkijken naar elkaar en zorgen voor elkaar. Een beweging die al gaande was en zich nu openlijker manifesteert.