Een gesprek over deze tijd, en ergens diep van binnen ervaren dat je ook heel veel vrijheid ervaart. Even geen verplichtingen meer en vrij zijn met jezelf. Hoe ga je om met deze tijd van veranderingen. Een zoektocht waarin je met jezelf zit en waar kom je dan achter. Sara is bezig met een transformatie in zichzelf, van tandarts naar …. wat er naar haar toekomt. In ieder geval is dat het coachen van mensen met een emigratie achtergrond, gericht op het weer vrij krijgen van hun potentieel. Sara kijkt wat er (zeker nu) nog meer op haar pad komt. De persoonlijke transformatie van Sara en de huidige dynamiek in de buitenwereld maakt dat binnenwereld en buitenwereld weer congruent zijn.

Sara deelt verder dat ze een beweging maakt van verstilling in plaats van verstarring. Dat komt ook doordat ze ervaart dat ze losser komt van verwachtingen. Verwachtingen die in deze turbulentie meer wegvallen.