Soms gaat het meer over wat er niet wordt gezegd dan wat er wel wordt gezegd.

Deze podcast gaat over de transformatie die meubelmaker Maarten Kien van Kien met hout wil bewerkstelligen. De podcast is illustratief voor hoe een individuele transformatie op organisatie-niveau Maarten aanzet om alles zelf te doen, en tegelijkertijd in een evolutionaire context ook andere mensen in beweging brengt. En zo de hele keten te verduurzamen. Van het zelf beheren van een bos, tot en met het maken en beheren van de meubels.

Met Maarten bespreek ik met wie of wat hij in zijn pure intentie verbonden is. Hoe het op de millimeter nauwkeurig maken van unieke meubels ook op andere manieren mensen en ook mij inspireert. Een super mooi gesprek waarbij het net zo goed gaat over wat er wel wordt gezegd als wat er niet wordt gezegd.